Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] GladoR s2

Matt 

GladoR s2  

52 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci si? serwer GladoR s2? Zagrasz na nim?

• Tak
      23
    • Nie
      29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli ten "ktoś" zwróci się do administracji o zwrot SM to być może je otrzyma...ALE administracja i tak pewnie będzie dokładna i wszystko dokładnie sprawdzi zanim zwróci Smocze Monety.

Opublikowano

Niech go zrobią medium/easy to bedzie duzo ludzi bo wszystkie easy ktore teraz startują padają jak muchy .

Ale s2 to chyba był medium/hard

astiumsign.png

Opublikowano

@up a skad masz takie informacje bo wprowadzasz ludzi w blad.

Chodzi Ci o restart? Jest temat na naszym forum.

Jest również ankieta w której możecie głosować czy chcecie restart czy nie.

Jeżeli chodzi Ci o to co napisałem że "serwer będzie łatwiejszy" to po wprowadzeniu nowości napewno będzie wiele urozmaiceń które ułatwią rozgrywkę.

Opublikowano

Kiedy ten restart bo nie wiem czy zaczynac gre na innym servie . ?

Nie wiadomo czy będzie restart.

Jest ankieta Wy głosujecie.

Mogą być tylko wprowadzone nowości bez restartu.

Opublikowano

W tej ankiecie powinieneś dodać jeszcze " Czy zamknąć serwer " większość zapewne byłaby na tak.

Nawet jeżeli dodasz nowości czy zrobisz restart, to i tak będzie tam grało max 100 online, więc pomyśl trochę i zastanów się po co tak naprawdę coś z tym robić :)

Opublikowano

To będzie ten restart?

Na razie forum jest OFF ponieważ przenoszą je na inny, lepszy hostnig więc nic nie mogę się dowiedzieć.

Jak tylko będzie jakieś info na forum to natychmiast Was powiadomię w prezce i tutaj.

Opublikowano

Dark powiedz mi jedno ty myślisz, że ktoś jeszcze zechce zagrać na twoich serwerach szczególnie na s2?

W dupie wszystko miałeś teraz się obudziłeś ?

Pamiętam twój post, że nie masz czasu się zajmować serwerem czy co w tym stylu. Teraz nagle go znalazłeś ?

Moja rada nie masz czasu się zajmować serwerami to ich nie rób :)

Bazę kont z twojego serwera do tej pory ludzie maja.

Opublikowano

Glador s2 byl super serverem ale on go zjebal przez itemki ktore dostala pewna gildia juz na oficjalnym starcie.

Mial w dupie zdanie graczy to teraz ma po 15 graczy online :) dobrze ci tak

Opublikowano

szkoda ze tak malo osob tam gra bo bym tam wrocil bo kiedys to byl naprawde serwer godny uwagi hehe pozdrawiam Suffer Badr takie mialem tam nicki ;p jezelki ktos pamietam ta moge oddac tam eq truty +9 itp. pisac jak co pw;)

Pomogłem ? Lajk !

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...